VAD GÖR DU PÅ SENAB?

Jag jobbar som säljare och projektledare och utgår från vårt kombinerade kontor och showroom i centrala Malmö. Man kan nog säga att jag är lite av en ”veteran” på Senab då jag sammanlagt redan har jobbat på företaget i olika roller i över tio år nu.

HUR HAMNADE DU PÅ SENAB?

Jag flyttade från Skåne till Växjö för att börja plugga men det blev istället jobb inom hotellbranschen och slutligen förflyttade kärleken mig till Göteborg. 2002 landade jag på Senab i Göteborg där jag jobbade som Support i fyra år innan jag återvände hem till Skåne.

Vid det laget fanns inget Senab-kontor i södra Sverige men 2008 köptes Edsbyn Inredningar i Malmö upp av Senab och då ringde de mig och undrade om jag ville börja som Säljare. Efter några år av föräldraledighet skulle alltså mina och Senabs vägar åter korsas.

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Det bästa med jobbet som säljare är kontakten med kunden och att lösa de utmaningar som kunden står inför. Gemenskapen med arbetskamraterna varje dag är också en bidragande orsak till att jag aldrig tröttnar på jobbet.

VILKEN TYP AV UPPDRAG ÄR MEST UTMANANDE?

Just nu jobbar jag i ett lite annorlunda uppdrag åt livsmedelsföretaget Orkla Foods, tillsammans med bl a arkitekten Åsa Dyberg på Dysign. Uppdraget handlar bland annat om att välja ut inredningen till en yta på 5000 kvadratmeter.

Vanligtvis får vi ett redan färdigt underlag som vi ska prissätta. I detta fall skall vi ta fram passande inredning som uppfyller alla krav på funktion, form och pris. Extra kul är att inredningen ska symbolisera de fyra olika elementen – jord, luft, vatten, eld. Därför måste formspråket på de möbler vi väljer passa det element som avdelningen har blivit tilldelad.

jessica.leonardsson@senab.com

0765-33 53 32

Jobbar du redan på Senab?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@senab.com
  • Isabell Gahlin
  • Jessica Leonardsson
  • Lina Lorentzon
  • Mats Nilsson
  • Michael Emanuelsson
  • Mikael Jacobsson
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor